AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içerken görmek

Kahve falında su içerken görmek

Kahve falında su içerken görmek ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, artık daha dikkatli davranacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, mal ve para sahibi olacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında su içerken gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife alıyor ya da olaylara fazla iyimser bakıyor olabilirsiniz.

Kahve falında portakal suyu içtiğini görmek hak yoluna döneceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin içi su dolu görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını su içerken görmek büyük zararlar getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğa su içirmek kolaylığa kavuşacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine yorulur.

Kahve falında çok su içip doymamak iyileşeceğine, kısmet alacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine işaret eder.

Kahve falında kirli su içtiğini görmek falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine inanılır.

Kahve falında içi su dolu havuz görmek bereket ve zenginlik olacağına, büyük atılımlar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında nar suyu içtiğini görmek sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir