AnaSayfa / Genel / Kahve falında civcive su vermek

Kahve falında civcive su vermek

Kahve falında civcive su vermek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, yeni bir ilişkiye başlayacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, heveslerin söneceğine, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına alamet eder.

Kahve falında civcive su vermek gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerleme sağlayamadığınız ya da bir noktaya kilitlenip kaldığınız için üzülüyor olabilirsiniz.

Kahve falında civcivlere su vermek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında suyun içinde civciv görmek şansının kötüye gideceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında civcive su içirmek kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine delalet eder.

Kahve falında civcive su vermek işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında tuvalette civciv görmek prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında civcivin uçtuğunu görmek kazalara ve belalara yakın duracağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına inanılır.

Kahve falında tavuk ve civciv görmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında renkli civciv görmek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir