AnaSayfa / Genel / Kahve falında civcivi elinde görmek

Kahve falında civcivi elinde görmek

Kahve falında civcivi elinde görmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, para sıkıntısından kurtulacağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında civcivi elinde gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınızla tekrar iletişim kurmanız durumunda ilgi alanlarınıza giren veya girebilecek konularda lider pozisyonuna geçebilirsiniz.

Kahve falında elinde civciv görmek elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, arkasından iyi anılan kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında civcivi eline almak kısmetin ve başarının engelleneceğine, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında eline civciv almak uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan fal sahibinin elindeki malları çıkaracağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine delalet eder.

Kahve falında civciv eline almak herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında civcivi elinde görmek keyifli olacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında civciv yemi görmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine işarettir.

Kahve falında civcivden korkmak verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hindi civciv görmek psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir