Kahve falında yanmış civciv görmek

Kahve falında yanmış civciv görmek elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine tabir olunur.

Kahve falında yanmış civciv gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan veya sizden fazlaca talepleri olan kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında yanmış civciv görmek büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında civciv ayağı görmek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında civciv öldüğünü görmek belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına alamet eder.

Kahve falında mor civciv görmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eline civciv almak kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, rütbe alacağına alamet eder.

Kahve falında horoz ve civciv görmek maddi anlamda zarar edeceğine, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine inanılır.

Kahve falında tavuk yumurta civciv görmek kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında civciv horoz görmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir