AnaSayfa / Genel / Kahve falında civciv emzirmek

Kahve falında civciv emzirmek

Kahve falında civciv emzirmek acıların ve gözyaşının dineceğine, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, hastalıklarının düzeleceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine işarettir.

Kahve falında civciv emzirmek gördüyseniz:

  • Belli bir düzenleme, anlaşma veya ilişki artık size daha fazla hizmet etmiyorsa uzaklaşmayı düşünebilirsiniz.

Kahve falında civciv emzirmek kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, barış ve sevgi içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında civciv sevmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hindi civciv görmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına yorulur.

Kahve falında civcivi öldürmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine işarettir.

Kahve falında civciv çıkarmak kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, makamının tehlikeye gireceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı civciv görmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında civciv satmak isteklerinin gerçekleşeceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk civciv görmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir