AnaSayfa / Genel / Kahve falında civcivin yumurtladığını görmek

Kahve falında civcivin yumurtladığını görmek

Kahve falında civcivin yumurtladığını görmek falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, güzel günlerin kapıda olacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına yorulur.

Kahve falında civcivin yumurtladığını gördüyseniz:

  • Zamanı geldiğinde bunu zaten bileceksiniz.

Kahve falında civcivin yumurtladığını görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna alamet eder.

Kahve falında bir kuşun yumurtladığını görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuşun yumurtladığını görmek kurulu bir düzene sahip olacağına, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine alamet eder.

Kahve falında tavukların yumurtladığını görmek daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına inanılır.

Kahve falında köpeğin yumurtladığını görmek mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavuğun yumurtladığını görmek bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, para sıkıntısından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında koyunun yumurtladığını görmek onlardan taraf hayır göreceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yumurta yumurtlamak daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir