AnaSayfa / Genel / Kahve falında civciv yemlemek

Kahve falında civciv yemlemek

Kahve falında civciv yemlemek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, fal sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında civciv yemlemek gördüyseniz:

  • Gelişmelerin hızına ayak uyduramadığınız için öncelikle hoş olmayan sürprizler gibi gelebilir.

Kahve falında civciv yemlemek sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında inek yemlemek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına inanılır.

Kahve falında horoz yemlemek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Kahve falında tavukları yemlemek ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk yemlemek az da olsa kazanç elde edeceğine, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hayvan yemlemek heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, kazancı arttıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında koyun yemlemek konforunun artacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine rivayet eder.

Kahve falında güvercin yemlemek sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir