AnaSayfa / Genel / Kahve falında civcivin ölmesi görmek

Kahve falında civcivin ölmesi görmek

Kahve falında civcivin ölmesi görmek varlık ve huzur sahibi olunacağına, sıkıntılarının artacağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, ün sahibi birisi olunacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında civcivin ölmesi gördüyseniz:

  • Belli girişimleriniz, bazı anlaşmalar veya belli başlı fikirleriniz konusunda şüpheci olmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında civciv büyütmek tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında horoz tavuk civciv görmek yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, o işten ekmek yiyeceğine delalettir.

Kahve falında tüysüz civciv görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına alamet eder.

Kahve falında civciv ayağı görmek onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine delalettir.

Kahve falında civciv kakası görmek maddi sıkıntısı olmayacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evinde civciv görmek herhangi zarara uğramayacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpek ve civciv görmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında civcivi öldürmek yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir