AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok sayıda civciv görmek

Kahve falında çok sayıda civciv görmek

Kahve falında çok sayıda civciv görmek yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, büyük ferahlık yaşayacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok sayıda civciv gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilirsiniz, romantik bağlar kurabilirsiniz, mevcut bir iş ilişkisi romantizme dönüşebilir ya da yeni işbirlikleri veya ortaklıklar söz konusu olabilir.

Kahve falında çok sayıda civciv görmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında çok sayıda misafir görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, rakiplerini yeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sayılar yazmak yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmak sayısını fazla görmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında çok sayıda yılan görmek çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine delalet eder.

Kahve falında çok sayıda yatak görmek çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, sağlık içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda köpek görmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına rivayet eder.

Kahve falında çok sayıda insan görmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir