AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü sarı civciv görmek

Kahve falında ölü sarı civciv görmek

Kahve falında ölü sarı civciv görmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, sevdiklerinin hep yanında kalacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, dertlerinin dermanını bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü sarı civciv gördüyseniz:

  • Baskılar, engellenmişlik hissi ya da sınırlar mücadele gerektiren başlıklar arasında olabilir.

Kahve falında ölü sarı civciv görmek hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında sarı civciv sevmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına delalettir.

Kahve falında sarı ve siyah civciv görmek başarıya ulaşacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı renk civciv görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı civcivler görmek bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine delalet eder.

Kahve falında sarı civciv görmek tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına tabir olunur.

Kahve falında civciv ölüsü görmek başını borçlardan kaldıramayacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü civciv görmek olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir