AnaSayfa / Genel / Kahve falında çişini tutmak

Kahve falında çişini tutmak

Kahve falında çişini tutmak kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, makamının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına yorulur.

Kahve falında çişini tutmak gördüyseniz:

  • Olayların olumlu taraflarına odaklanmalısınız.

Kahve falında çocuğu çişe tutmak çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunu çişe tutmak yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çişe tutmak yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, işlerinde bereketin ve verimin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çişini tutmak yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında çiş tutmak her şeyin iyiye doğru gideceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına alamet eder.

Kahve falında kapıya çiş yapmak yanlış adımlar atacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına işarettir.

Kahve falında çiş yapan birini görmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, hedefine çok kolay ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük çiş yaptığını görmek o işi canlandıracağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir