AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük çiş yaptığını görmek

Kahve falında büyük çiş yaptığını görmek

Kahve falında büyük çiş yaptığını görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük çiş yaptığını gördüyseniz:

  • Başkalarının ilerlemesine değil, kendi yeteneklerinize yatırım yapmaya odaklanmalısınız.

Kahve falında büyük çiş yapmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altına büyük çişini yapmak insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında büyük çiş yaptığını görmek ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına işarettir.

Kahve falında büyük çişini yaptığını görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kendine çiş yapmak zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunu çiş yaparken görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında çiş etmek evdeki nimetin çoğalacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvalette çiş görmek onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir