AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiş yapan birini görmek

Kahve falında çiş yapan birini görmek

Kahve falında çiş yapan birini görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, kimseye minnet etmeyeceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında çiş yapan birini gördüyseniz:

  • Birçok şeyi abartılı olarak ele almaya meyillisiniz.

Kahve falında erkek bebeğe çiş yaptırmak pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının çiş yaptığını görmek maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine yorulur.

Kahve falında camiye çiş yapmak birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çiş silmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına inanılır.

Kahve falında çiş yapıldığını görmek ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında sokağa çiş yapmak fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine yorulur.

Kahve falında kapının önüne çiş yapmak hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına inanılır.

Kahve falında erkek bebeğin çiş yaptığını görmek kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir