AnaSayfa / Genel / Kahve falında çişe tutmak

Kahve falında çişe tutmak

Kahve falında çişe tutmak işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, mal mülk edineceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, başarıların çoğalacağına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çişe tutmak gördüyseniz:

  • Taşlar yerine oturmaya başlıyor.

Kahve falında çişe tutmak kendi kabuğuna çekileceğine, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çişini tutmak gelecekte güzel günlere kavuşacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çiş tutmak büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğu çişe tutmak üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu çişe tutmak uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakta çişini yapmak düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün çişini görmek aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üzerine çiş yapıldığını görmek genç kimselere eğitim vereceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir