AnaSayfa / Genel / Kahve falında çişini içmek

Kahve falında çişini içmek

Kahve falında çişini içmek sorunların günden güne azalacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, borçlarını ödeyeceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında çişini içmek gördüyseniz:

  • Sıradışı iş birlikleri bakış açınızı genişletebilir.

Kahve falında çişini içmek kişinin geçiminin zorlaşacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiş içmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi çişini içmek kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında altına çiş yapmış bebek görmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında at çişi görmek sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin içine çiş yapmak hayırlı işe, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğu çişe tutmak onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine alamet eder.

Kahve falında donuna çiş yapmak içini açmaya karar vereceğine, sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir