AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiş içmek

Kahve falında çiş içmek

Kahve falında çiş içmek kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, fal sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiş içmek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız soğumayı ciddiye almanız daha iyi fikirler bulmanızın yolunu açabilir.

Kahve falında çişini içmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi çişini içmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, işlerin çığırından çıkacağına delalet eder.

Kahve falında çiş içmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına inanılır.

Kahve falında çiş yapan birini görmek sorumlulukların yerine getirileceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğunun çiş yaptığını görmek hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına işaret eder.

Kahve falında kaka çiş yapmak güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalette çiş görmek hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, işlerinin karışacağına inanılır.

Kahve falında bir kadının çiş yaptığını görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir