AnaSayfa / Genel / Kahve falında altına çiş yapmış bebek görmek

Kahve falında altına çiş yapmış bebek görmek

Kahve falında altına çiş yapmış bebek görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, rekabet edebilme gücünün artacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında altına çiş yapmış bebek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilere sözler verebilirsiniz.

Kahve falında altına çiş yapmış bebek görmek çok büyük mutluluklar duyacağına, hep dua edeceğine alamet eder.

Kahve falında altına çiş kaçırmak iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının altına çiş yaptığını görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında altına büyük çişini yapmak mal mülk sahibi olunacağına, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında altına çiş yapan birini görmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına delalet eder.

Kahve falında altına çiş yapmak birçok dedikoduya maruz kalacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına delalettir.

Kahve falında altına çişini yaptığını görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin çiş yaptığını görmek aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, yeni bir ortama gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir