AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi çişini içmek

Kahve falında kendi çişini içmek

Kahve falında kendi çişini içmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, zor zamanların geride kalacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi çişini içmek gördüyseniz:

  • Zorlayıcı etkiler altında olmanıza rağmen, bazı endişelerinizi geride bırakma şansı buluyorsunuz.

Kahve falında çiş içmek sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çişini içmek bereketin ve verimin hâkim olacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi çişini içmek onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine işarettir.

Kahve falında çiş tutmak çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında salona çiş yapmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, insanların kendisine her zaman destek olacağına işarettir.

Kahve falında leğene çiş yapmak yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında çiş yapan kedi görmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında ekmeğe çiş yapmak onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir