AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiş yıkamak

Kahve falında çiş yıkamak

Kahve falında çiş yıkamak maddi sıkıntısı olmayacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, güzel davetler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiş yıkamak gördüyseniz:

  • Biraz zamana ihtiyaç var.

Kahve falında çişi yıkamak elde edilen nasibin artacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çiş yıkamak sağlıklı bir ömür süreceğine, günahkâr olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi çişini içmek çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında çiş ve kaka görmek canının sıkılacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına yorulur.

Kahve falında erkek çocuğuna çiş yaptırmak eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına yorulur.

Kahve falında bebeğin çişini yaptırmak vaaz ve nasihate, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında merdivene çiş yapmak çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yatağa çiş yaptığını görmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir