AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiş ve kaka görmek

Kahve falında çiş ve kaka görmek

Kahve falında çiş ve kaka görmek aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, çevresinin güzel insanlarla dolacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiş ve kaka gördüyseniz:

  • Siz bir erkek seniz karşı cins ilişkilerinde, kadınsanız maddi konularda şanslısınız.

Kahve falında kaka ve çiş yapmak harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında kaka ve çiş görmek rızkın artacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında çiş ve kaka görmek zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiş kaka görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiş ve kaka yapmak işten ve güçten el etek çekileceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaka çiş yapmak endişe duyulan olayların düzeleceğine, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiş kaka yapmak bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, karanlıkların aydınlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaka çiş görmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir