AnaSayfa / Genel / Kahve falında çişi yıkamak

Kahve falında çişi yıkamak

Kahve falında çişi yıkamak kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, doyasıya sefasını süreceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, açların doyacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına inanılır.

Kahve falında çişi yıkamak gördüyseniz:

  • Beli konu, plan veya işlerde fikir sahibiyseniz ya da olaylara farklı şekilde bakıyorsanız dile getirmelisiniz.

Kahve falında çiş yıkamak hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çişi yıkamak hayata karşı zayıf davranmayacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine işarettir.

Kahve falında durmadan çiş yapmak çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine yorulur.

Kahve falında hayvan çişi görmek maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiş ettirmek kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında kaka çiş görmek içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine delalet eder.

Kahve falında küçük çocuğa çiş yaptırmak kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok çişi gelmek iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, sorunların ve dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir