AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin çişini yaptırmak

Kahve falında bebeğin çişini yaptırmak

Kahve falında bebeğin çişini yaptırmak sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bebeğin çişini yaptırmak gördüyseniz:

  • Güçsüzlük veya isteksizlik gösteriyorsunuz, bunu engellemelisiniz.

Kahve falında erkek bebeğin çiş yaptığını görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında bebeğin çişini yaptırmak kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında bebeğe çiş yaptırmak sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında çiş yapan bebek görmek elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda fal sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına işarettir.

Kahve falında altına çiş yapmış bebek görmek güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında çiş eden bebek görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında bebek çişi temizlemek girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek çişi görmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, ferahlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir