AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatağa çişini yapmak

Kahve falında yatağa çişini yapmak

Kahve falında yatağa çişini yapmak tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, sıkıntılarından arınacağına, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatağa çişini yapmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi baskı kurmaya çalışabilir veya fikirlerinde ısrarcı olabilirler.

Kahve falında yatağa çişini yapmak yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yatağa çiş yapmak sorunların ortadan kalkacağına, sağlığına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yatağına çiş yapmak projenin gerçekleştirileceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yatakta çiş yapmak yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine işarettir.

Kahve falında yatakta çiş görmek zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında yatağa çiş yaptığını görmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine delalettir.

Kahve falında yatağına çiş yaptığını görmek hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kovaya çiş yapmak kişinin çocuk hasreti çekeceğine, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir