AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük çişini yaptığını görmek

Kahve falında küçük çişini yaptığını görmek

Kahve falında küçük çişini yaptığını görmek sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında küçük çişini yaptığını gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizle ilgili bir meselede kararsız kalmanız da olasıdır.

Kahve falında küçük çişini yaptığını görmek çok sevilen bir kişi olunacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında küçük çocuğa çiş yaptırmak atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küçük çiş yaptığını görmek üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında tuvalete küçük çiş yapmak başı sıkışanın derdine çare bulacağına, yaşamının da düzene gireceğine tabir olunur.

Kahve falında koltuğa çiş yapmak üzücü olaylar yaşanacağına, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kızının çiş yaptığını görmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini çiş yaparken görmek çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvalete çiş yaptığını görmek geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir