AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaka çiş görmek

Kahve falında kaka çiş görmek

Kahve falında kaka çiş görmek sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, çok büyük atılımlar yapılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaka çiş gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ya da görevlerinizi ihmal etmeniz durumunda sizi zorlayan kişiler olabilir.

Kahve falında kaka ve çiş görmek sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaka çiş görmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında çiş ve kaka görmek isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında çiş kaka görmek güzel işler yapacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına delalettir.

Kahve falında kaka ve çiş yapmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çiş kaka yapmak çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında kaka çiş yapmak yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, kazançların artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiş ve kaka yapmak dolayısıyla da imkanlarının artacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir