AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiş kaka görmek

Kahve falında çiş kaka görmek

Kahve falında çiş kaka görmek eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında çiş kaka gördüyseniz:

  • Bazı işler ters giderse, ısrarla plana sadık kalmaya çalışmamakta fayda var.İstemeyerek gerçekleri çarpıtmanız veya başkalarını kötü gösterebilecek tavırlar sergilemeniz durumunda hoş karşılanmayabilirsiniz.

Kahve falında kaka çiş yapmak onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine delalettir.

Kahve falında kaka çiş görmek imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, haksızlığa uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında kaka ve çiş görmek huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında kaka ve çiş yapmak aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında çiş kaka görmek dolandırılacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına inanılır.

Kahve falında çiş kaka yapmak rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiş ve kaka görmek parasal durumun düzeltileceğine, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına işaret eder.

Kahve falında çiş ve kaka yapmak bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, belaya ve derde düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir