AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiş kaçırmak

Kahve falında çiş kaçırmak

Kahve falında çiş kaçırmak zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına inanılır.

Kahve falında çiş kaçırmak gördüyseniz:

  • Gözden kaçırmamanız gereken bir diğer noktada ilişkileriniz sırasında yakın çevrenizin söylediklerinden çok etkileniyorsunuz.

Kahve falında çiş kaçırmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında altına çiş kaçırmak onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında kapının önüne çiş yapmak kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına işarettir.

Kahve falında köpeğin çiş yaptığını görmek muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiş sıçraması görmek manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine delalet eder.

Kahve falında inek çişi görmek zor günlerin geride kalacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında mutfakta çiş yapmak geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sokakta çiş yapmak kısmetin ve şansın açılacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir