AnaSayfa / Genel / Kahve falında mutfakta çiş yapmak

Kahve falında mutfakta çiş yapmak

Kahve falında mutfakta çiş yapmak yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, eğer işsizse iş bulacağına, olayın ağız münakaşasına varacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine, insanları sakinleştireceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine işaret eder.

Kahve falında mutfakta çiş yapmak gördüyseniz:

  • Belli bağlantılarınız ya da size bağlı iş veya kişiler yıpratıcı olmaya başlayabilir.

Kahve falında mutfağa çiş yapmak başarıya giden yollarının açılacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mutfakta çiş yapmak kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında mutfağa tuvaletini yapmak büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında mutfakta hamur yapmak rahat bir hayat süreceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına yorulur.

Kahve falında mutfakta yemek yapmak sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine işaret eder.

Kahve falında mutfağa idrar yapmak anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında mutfakta iş yapmak ticaret adamı (kadını) olacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mutfakta temizlik yapmak elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir