AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokakta çiş yapmak

Kahve falında sokakta çiş yapmak

Kahve falında sokakta çiş yapmak yeni bir sosyal çevreye girileceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, işinde büyük başarılar alacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine delalettir.

Kahve falında sokakta çiş yapmak gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizde ya da aşk hayatınızda beklenmedik karışıklıklar ortaya çıkabilir.

Kahve falında sokakta çiş yapmak onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine delalettir.

Kahve falında sokağa çiş yapmak sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında sokakta banyo yapmak yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Kahve falında sokakta tuvaletini yapmak hükmünün geçmeyeceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında sokakta büyük abdestini yapmak gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında sokakta maç yapmak hayırlı işlere girileceğine, bir fitne çıkarmaya işarettir.

Kahve falında sokak ortasına tuvaletini yapmak ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine yorulur.

Kahve falında sokakta tuvalet yapmak umutların biteceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir