AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin çiş yaptığını görmek

Kahve falında köpeğin çiş yaptığını görmek

Kahve falında köpeğin çiş yaptığını görmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarete adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında köpeğin çiş yaptığını gördüyseniz:

  • Sağlığınız, spor yaşamınız, diyetiniz, özel yaşamınız veya iş hayatınız hakkında size yol göstermeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında köpeğin çiş yaptığını görmek eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek çişi temizlemek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek çişi görmek huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında yemeğe çiş yapmak iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, yaşamın kolay hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında küçük çiş yaptığını görmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kaba çiş yapmak iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, makamının ve itibarının yükseleceğine inanılır.

Kahve falında çiş yaptırmak tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek bebeğe çiş yaptırmak üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir