AnaSayfa / Genel / Kahve falında altına çiş kaçırmak

Kahve falında altına çiş kaçırmak

Kahve falında altına çiş kaçırmak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, geçim derdinin sona ereceğine, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, işlerine verimin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altına çiş kaçırmak gördüyseniz:

  • Ani bir teklif ilginizi çekebilir.

Kahve falında altına çiş kaçırmak kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, hayatının kolaylaşacağına yorulur.

Kahve falında çiş kaçırmak kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, iş güç sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında altına çişini yaptığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında altına çiş yapan birini görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altına çiş yapmak zayıflayacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına işarettir.

Kahve falında altına çiş yapmış bebek görmek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine inanılır.

Kahve falında altına büyük çişini yapmak gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının altına çiş yaptığını görmek çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir