AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun çiş yaptığını görmek

Kahve falında oğlunun çiş yaptığını görmek

Kahve falında oğlunun çiş yaptığını görmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına işaret eder.

Kahve falında oğlunun çiş yaptığını gördüyseniz:

  • Ya da ilerde zararını görebilirsiniz.

Kahve falında oğlunun çiş yaptığını görmek hem de hayat standartlarının yükseleceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ayakta çiş etmek şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, ağız tadından olacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek çişi görmek sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, kara bulutların ve melanetin dağılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bardağa çiş yapmak uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, bol hayır duası alınacağına yorulur.

Kahve falında küçük çiş yaptığını görmek kişinin hayat sevincinin artacağına, kötü günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı çiş görmek güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına işaret eder.

Kahve falında çiş ve kaka görmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çiş yapanı görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, eşlerin ayrılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir