AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin çiş yaptığını görmek

Kahve falında kedinin çiş yaptığını görmek

Kahve falında kedinin çiş yaptığını görmek borçlarının kalmayacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin çiş yaptığını gördüyseniz:

  • Para konularında ya savurganlığa varacak kadar eli açık ya da cimriliğe varacak kadar eli sıkısınız.

Kahve falında kedinin çiş yaptığını görmek umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, aile hayatının kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedi çişi temizlemek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin çiş yapmasını görmek çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çiş yapan kedi görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaka ve çiş yapmak sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına inanılır.

Kahve falında çiş içmek huzur ve kazanç getireceğine, bir bebek sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında bir çocuğa çiş yaptırmak planlarının gerçekleşeceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapıya çiş yapmak bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir