AnaSayfa / Genel / Kahve falında seccadeye çiş yapmak

Kahve falında seccadeye çiş yapmak

Kahve falında seccadeye çiş yapmak kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında seccadeye çiş yapmak gördüyseniz:

  • Ortak girişimleriniz yeni maddi kazanımlara neden olabilir.

Kahve falında seccadeye çiş yapmak anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına alamet eder.

Kahve falında seccadeye idrar yapmak yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında suyun içine çiş yapmak çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine inanılır.

Kahve falında mutfağa çiş yapmak hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah çiş yapmak kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine delalettir.

Kahve falında tuvalete çiş yapmak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında çöp kovasına çiş yapmak darlanacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında ayakta çiş yapmak kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir