AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatağı pislemek

Kahve falında yatağı pislemek

Kahve falında yatağı pislemek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, ömür boyu başarılı olacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yatağı pislemek gördüyseniz:

  • Mantıksız veya saçma öneri, teklif veya davetleri kabullenmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında yatak pislemek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına işarettir.

Kahve falında yatağa pislemek üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında yatağına pislemek ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına yorulur.

Kahve falında yatağı pislemek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına inanılır.

Kahve falında üzerini pislemek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kendine pislemek şans ve kısmet elde edeceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında güvercinin üstüne pislediğini görmek kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eve pislemek ağız tadına kavuşacağına, kişinin adeta gençleşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir