AnaSayfa / Genel / Kahve falında çirkin yaşlı adam görmek

Kahve falında çirkin yaşlı adam görmek

Kahve falında çirkin yaşlı adam görmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, fakirlerin zenginleşeceğine, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine alamet eder.

Kahve falında çirkin yaşlı adam gördüyseniz:

  • Kendinizi geriye çekmek yerine rahat bir tutum içine girerseniz çevrenizdeki kişiler tarafından daha iyi anlaşılırsınız.

Kahve falında yaşlı çirkin adam görmek çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına rivayet eder.

Kahve falında çirkin yaşlı adam görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı çirkin kadın görmek üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı ve çirkin kadın görmek kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çirkin yaşlı kadın görmek ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çirkin ve yaşlı kadın görmek işlerin sarpa saracağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına tabir olunur.

Kahve falında çirkin adamlar görmek bundan da son derece mutlu olacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çirkin adamdan kaçmak kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir