AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı ve çirkin kadın görmek

Kahve falında yaşlı ve çirkin kadın görmek

Kahve falında yaşlı ve çirkin kadın görmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, sevilen ve sayılan biri olunacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, dertlerin aşılacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı ve çirkin kadın gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz tersliklerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yaşlı ve çirkin kadın görmek mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan fal sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı çirkin kadın görmek kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine delalettir.

Kahve falında çirkin yaşlı kadın görmek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine delalet eder.

Kahve falında çirkin ve yaşlı kadın görmek şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine alamet eder.

Kahve falında yaşlı çirkin adam görmek bütün maksatlarının gerçekleşmesi, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çirkin yaşlı adam görmek geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında güzel kadını çirkin görmek spor yapmaya başlanılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine delalettir.

Kahve falında çirkin yüzlü kadın görmek hastalıkların iyileşeceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir