AnaSayfa / Genel / Kahve falında çirkin adamdan kaçmak

Kahve falında çirkin adamdan kaçmak

Kahve falında çirkin adamdan kaçmak yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine yorulur.

Kahve falında çirkin adamdan kaçmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek tartışmalara girmemeye çalışın.

Kahve falında çirkin adamdan kaçmak insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çirkin adamla evlenmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çirkin yüzlü adam görmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına yorulur.

Kahve falında çirkin yaşlı adam görmek yakında güzel haberler alarak sevineceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında çirkin bir adam görmek her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı çirkin adam görmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çirkin adamlar görmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin adamdan kaçmak ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir