AnaSayfa / Genel / Kahve falında çirkin adamlar görmek

Kahve falında çirkin adamlar görmek

Kahve falında çirkin adamlar görmek ekmeğinin de artacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına alamet eder.

Kahve falında çirkin adamlar gördüyseniz:

  • Finansal durumunuzu da gözden geçirmenizde fayda var.

Kahve falında çirkin yaşlı adam görmek ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine delalettir.

Kahve falında çirkin yüzlü adam görmek çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına alamet eder.

Kahve falında çirkin adamla evlenmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, dostlardan zarar görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çirkin adamdan kaçmak istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, günahların da affolacağına delalet eder.

Kahve falında çirkin adamlar görmek gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, çalışkan bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında yaşlı çirkin adam görmek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına alamet eder.

Kahve falında çirkin bir adam görmek talihinin artacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında erkek arkadaşını çirkin görmek yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, nefsine yenileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir