AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadını çirkin görmek

Kahve falında bir kadını çirkin görmek

Kahve falında bir kadını çirkin görmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, örnek insan olacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, ticaret ehli kişi olacağına, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, çok kolay bir hayatı olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kadını çirkin gördüyseniz:

  • Başkalarının yaklaşımlarına yorum getirmemeye çalışın.

Kahve falında çirkin kadınla evlenmek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel kadını çirkin görmek fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına işarettir.

Kahve falında çirkin bir kadınla evlenmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında çirkin yüzlü kadın görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine işaret eder.

Kahve falında yaşlı ve çirkin kadın görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadını çirkin görmek bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güzel bir kadını çirkin görmek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, huzura ve sıhhate kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı çirkin kadın görmek bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir