AnaSayfa / Genel / Kahve falında çirkin ağız görmek

Kahve falında çirkin ağız görmek

Kahve falında çirkin ağız görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına delalet eder.

Kahve falında çirkin ağız gördüyseniz:

  • Çok yoruldunuz ya da hırpalandınız, biraz da eğlenceye veya sanatsal aktivitelere zaman ayırmalısınız.

Kahve falında çirkin ağız görmek kişinin günahlarına tövbe etmesi, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağızda diş olmadığını görmek daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına delalettir.

Kahve falında ağız münakaşası etmek kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağızda göz görmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına rivayet eder.

Kahve falında ağız dolusu tükürmek borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, her türlü kötülükten uzakdurulacağına delalet eder.

Kahve falında ağız içi görmek gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, kısmetin ve şansın açılacağına delalet eder.

Kahve falında ağızda kurtcuk görmek kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine yorulur.

Kahve falında ağız dolusu iğne görmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir