AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel birinin çirkinleştiğini görmek

Kahve falında güzel birinin çirkinleştiğini görmek

Kahve falında güzel birinin çirkinleştiğini görmek önünü açacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, kendisine kızacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel birinin çirkinleştiğini gördüyseniz:

  • Hiç görmediğiniz bir noktaya varabilirsiniz.

Kahve falında güzel bir kadını çirkin görmek sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, tartışmalı durumların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında çirkin birinin güzelleştiğini görmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine delalet eder.

Kahve falında güzel birini çirkin görmek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında çirkin birini güzel görmek eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına delalet eder.

Kahve falında güzel kadını çirkin görmek aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında güzel bir kızı çirkin görmek lüksüne de lüks katacağına, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına inanılır.

Kahve falında çirkin bir kadını güzel görmek aksi takdirde çok üzüleceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine yorulur.

Kahve falında güzeli çirkin görmek mutluluğundan olacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir