AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasını çirkin görmek

Kahve falında kocasını çirkin görmek

Kahve falında kocasını çirkin görmek fikirlerinin can bulacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, hasret gidereceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kocasını çirkin gördüyseniz:

  • Gerçek başlangıç için biraz daha beklemeniz daha iyi olabilir.

Kahve falında kocasını çirkin görmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kocayı çirkin görmek hayatın pahalılaşmasına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında birinin yüzünün çirkinleştiğini görmek servet sahibi olacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çirkin el görmek uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine yorulur.

Kahve falında çirkin bir adam görmek imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında bebeğini çirkin görmek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çirkin erkek çocuğu görmek çok mutlu olunacağına, aşının da çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında yakışıklı birini çirkin görmek maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, hem de sevdiklerinin olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir