AnaSayfa / Genel / Kahve falında çirkin surat görmek

Kahve falında çirkin surat görmek

Kahve falında çirkin surat görmek rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, günah işlemeyi terk edeceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine delalet eder.

Kahve falında çirkin surat gördüyseniz:

  • Anlattıklarınızı aleyhinize kullanan kişiler olabilir.

Kahve falında çirkin surat görmek borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında çirkin suratlı kadın görmek kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında birinin suratına işediğini görmek işe başlanacağına, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suratının kıllandığını görmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında surata tükürmek daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, yorulacağına işaret eder.

Kahve falında suratı asık birini görmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına tabir olunur.

Kahve falında surata su atmak artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında suratta sivilce görmek girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir