AnaSayfa / Genel / Kahve falında çirkin gelin olmak

Kahve falında çirkin gelin olmak

Kahve falında çirkin gelin olmak üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, zararların günden güne artacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, sorunlarının günden güne artacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yükseleceğine, atılım yapacağına inanılır.

Kahve falında çirkin gelin olmak gördüyseniz:

  • Sabit fikirli veya inatçı kişiler sabrınızı zorlayabilir.

Kahve falında çirkin gelin olduğunu görmek kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına alamet eder.

Kahve falında çirkin gelin damat görmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında çirkin gelin olmak kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, yanlış işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çirkin gelin görmek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına tabir olunur.

Kahve falında gelini çirkin görmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya alamet etmektedir.

Kahve falında çirkin yüzlü insanlar görmek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çirkin dede görmek sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında tanıdığı birini çirkin görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, her zaman sevgi göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir