AnaSayfa / Genel / Kahve falında fotoğrafta çirkin çıkmak

Kahve falında fotoğrafta çirkin çıkmak

Kahve falında fotoğrafta çirkin çıkmak maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, fakirlik yaşayacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, hayatının çok daha kolay hale geleceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine delalettir.

Kahve falında fotoğrafta çirkin çıkmak gördüyseniz:

  • Ailenizle birlkte, evle ilgili bir konuyla ilgilenebilirsiniz.

Kahve falında fotoğrafta çirkin çıkmak işlerin daha kötü bir hal alacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünün çirkinleştiğini görmek çok mutlu ve sevinçli olacağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini çirkin görmek çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına işaret eder.

Kahve falında çirkinleştiğini görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında kızı çirkin görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında çok çirkin kadın görmek hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına rivayet eder.

Kahve falında çirkin güvercin görmek rızkından olacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında yaşlı ve çirkin kadın görmek talihinin artacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir