AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilini çirkin görmek

Kahve falında sevgilini çirkin görmek

Kahve falında sevgilini çirkin görmek hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, yanlış yatırımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilini çirkin gördüyseniz:

  • İş yerinizde sizi fazla ilgilendirmeyen bir konuda bazı karışıklıklar çıkabilir.

Kahve falında sevgilini çirkin görmek fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilinin yüzünü çirkin görmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi çirkin görmek büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine yorulmaktadır.

Kahve falında çirkin sevgili görmek rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, batıl amele işaret etmektedir.

Kahve falında çirkin bir erkek görmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, aradığı aşkı bulacağına yorulur.

Kahve falında güzeli çirkin görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında çirkin olduğunu söylemek hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına delalet eder.

Kahve falında karısını çirkin görmek hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir