AnaSayfa / Genel / Kahve falında insanı çirkin görmek

Kahve falında insanı çirkin görmek

Kahve falında insanı çirkin görmek vaaz ve nasihate, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine yorulur.

Kahve falında insanı çirkin gördüyseniz:

  • Sosyal bir faaliyete katılabilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında bir insanı çirkin görmek ömrünün de uzun olacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine rivayet eder.

Kahve falında çirkin insan görmek maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, ona emek vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çirkin insan yüzü görmek büyük bir şansın elden kaçırılacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına inanılır.

Kahve falında bir insanın yüzünü çirkin görmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, başarısızlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir insanın çirkinleştiğini görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çirkin yüzlü insanlar görmek maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında insanı çirkin görmek çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çirkin insanlar görmek tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir