Kahve falında bir insanı çirkin görmek

Kahve falında bir insanı çirkin görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, büyük sıkıntıları olmayacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına yorulur.

Kahve falında bir insanı çirkin gördüyseniz:

  • Çevrenizi güzelleştirerek veya görüntünüzü yenileyerek kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

Kahve falında bir insanın çirkinleştiğini görmek şansının bahtının açılacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında çirkin yüzlü insanlar görmek çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, güzel işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında çirkin insanlar görmek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği insanı çirkin görmek hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında çirkin insan görmek maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında bir insanı çirkin görmek nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, şansın yaver gideceğine delalettir.

Kahve falında çirkin insan yüzü görmek uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına delalettir.

Kahve falında insanı çirkin görmek zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir