AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insanın yüzünü çirkin görmek

Kahve falında bir insanın yüzünü çirkin görmek

Kahve falında bir insanın yüzünü çirkin görmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir insanın yüzünü çirkin gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı korumanızı veya bütçe yapmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında çirkin yüzlü insanlar görmek onlara değer vereceğine, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında çirkin insan yüzü görmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir insanın yüzünü çirkin görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında aynada yüzünü çirkin görmek sağlık sorunlarının biteceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine işarettir.

Kahve falında birinin yüzünü çirkin görmek ekmek ve dünya malı alacağına, şansın ve bahtın da açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünün çirkin görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında çirkin yüzlü kadın görmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, anne babaya müjde verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının yüzünün çirkinleştiğini görmek mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir